Törj a csúcsra!

Nagy terveink vannak veled: építsd a jövődet a Fressnapf csapatában!

Együtt a boldogabb kedvencekért és gazdikért

A Fressnapf 2002 óta van jelen Magyarországon, és folyamatosan növekszünk: jelenleg több mint 55 üzletünk van Magyarországon. Kollégáink nap mint nap egy közös célért dolgoznak: szeretnénk egyszerűbbé, jobbá és boldogabbá tenni a gazdik és házi kedvenceik életét - "Boldogabb kedvencek, boldogabb emberek”. Ehhez olyan munkatársakra van szükségünk, mint te: akik segítsenek a következő nagy dobásban, az intelligens Fressnapf ökoszisztéma kialakításában. Tetszik a hozzáállásunk? Te is így gondolkodsz és érzel? Érdekel a kihívás? Akkor téged keresünk!

Számos lehetőség, egy irány: a jövő

Szeretjük az állatokat és aktívan alakítjuk az iparágunkat, mert nem bírunk egy helyben állni. Ezért örömmel fogadjuk a hozzáértő és állatszerető embereket, akik hozzánk hasonlóan gondolkodnak. Hol szeretnél kezdeni?

Nem találtad meg a megfelelő pozíciót? Nézd meg a további lehetőségeinket!

Ezer ok a közös munkára

Ügyfeleink és házi kedvenceik mellett munkatársainkra is kiemelt figyelmet fordítunk. Ahogy te az ügyfeleink partnerének tekinted magadat, munkáltatóként ugyanúgy mi is melletted állunk: rengeteget teszünk azért, hogy jól érezd magad és fejlődhess a Fressnapf családban.

Vonzó juttatási csomag

Juttatásaink kialakításánál arra törekedtünk, hogy kollégáink és négylábú kedvenceik fizikai, anyagi és érzelmi jóllétét támogassuk. Térítjük a munkába járás költségét, és plusz szabadnapokat biztosítunk. Természetesen a kedvencek jóllétét is szem előtt tartjuk, így saját célra minden kollégánk dolgozói kedvezménnyel vásárolhatja meg üzleteinkben a Fressnapf saját márkás termékeit.

Rugalmas munkavégzés

A Fressnapf egyet jelent a rugalmassággal: a távoli munkavégzés a mindennapi életünk része. Számunkra fontos a munkád és a magánéleted egyensúlya. A legmodernebb informatikai ökoszisztémákkal biztosítjuk, hogy kollégáink bárhol és bármikor zökkenőmentesen dolgozhassanak együtt.

Egyedülálló, emberközpontú kultúra

A Fressnapf legnagyobb értéke a vállalati kultúránk. Családi cégként indultunk, és kultúránkban máig megőriztük ezeket a gyökereket: kedvesség, gondoskodás, közvetlenség és támogatás – kollégáink barátságosak, és a folyosón egymásra mosolyognak. Ugyanakkor a teljesítményre is ügyelünk – mindezt emberi és szerethető módon.

Családbarát munkahely

Számunkra a családbarát szemlélet nem csupán a home office-t jelenti. A „szülői iroda” koncepciónkban jól megfér egymás mellett a család és a karrier. A kutyák állandó jelenléte kimeríthetetlen örömforrást jelent a gyerekeknek. Sőt, az apróságok munkaidőben a legszebb panorámás gyerekirodában is játszhatnak, vagy akár a szüleikkel együtt dolgozhatnak a családi szobákban. Nagyon sok kisgyermekes szülő van a csapatunkban, és számos munkatársunk részmunkaidőben dolgozik óvodás és iskolás korú gyermekei mellett.

Kiszámítható és befogadó környezet

Hátterünk független és stabil, cégünket a tulajdonos irányítja, így biztos munkahelyet kínálunk egy válságálló iparágban. Nyitott és együttműködő kapcsolatokat működtetünk: egyenrangú félként kezeljük és támogatjuk egymást a vezetői szintektől egészen a gyakornokokig, hogy minden nap egy kicsit jobbak legyünk.

Izgalmas kezdetek

A Fressnapf szívélyesen üdvözli új munkatársait. Kollégáink már az első naptól azon dolgoznak, hogy megtaláld helyedet közösségünkben, négylábú munkatársaink pedig minden bizonnyal megtalálnak téged és egy baráti köszöntéssel feldobják napodat. Továbbá, egy üdvözlőcsomaggal is készülünk új munkatársainknak, amely segít a Fressnapf életérzés átélésében és megélésében. Emellett a betanulási időszakban minden új kolléga 2 napot tölt valamelyik üzletünkben, hogy megtapasztalja mi mozgatja világunkat, és találkozzon két- és négylábú vásárlónkkal.

Irodai környezet

Irodánkat úgy alakítottuk ki, hogy a kutyusaink egész nap velünk lehessenek. Összeköt bennünket az állatok szeretete, ugyanakkor tisztában vagyunk vele, hogy mindannyian más életszakaszban vagyunk, más az érdeklődésünk és a munkamódszereink. Központunkban dolgozhatsz nyitott irodában, csapatmunkához használhatod a projekttermeket, önállóan pedig a kisebb tárgyalókat. Sőt, akár a gyermekeiddel is dolgozhatsz a „Szülői irodában”. Tágas és világos központunk a 9. emeleten tetőterasszal és lélegzetelállító dunai és budapesti panorámával büszkélkedik – itt tarjuk a szuper partikat is!