Happier people. Happier pets.

Happier people. Happier pets.

We make the coexistence of humans and animals easier, better and happier.

Forget the formalities!

Forget the formalities!

Let's agree to make friends: we all love animals.

We are Europe’s market leader in pet supplies

We are Europe’s market leader in pet supplies

International, stationary, digital: a trading company with a future.

Hello! Örülünk, hogy itt vagy!

Ismerd meg a Fressnapf Csoportot, Európa elsőszámú állatfelszerelés forgalmazóját! A Fressnapf | Maxi Zoo 1990 óta felel a kisállatok ellátásáról, piacvezetőként több mint 16 000 fős csapatunk és mintegy 1 900 szaküzletünk van 13 országban (többségében Maxi Zoo név alatt). Az állatok szenvedélyes szeretete olyan hajtóerő, amely napról-napra arra ösztönöz minket, hogy eddigi kereskedői szerepünkön túllépve valódi gondoskodást nyújtsunk. Fejlődünk, hiszen mindig vannak új ötleteink. Előremutató megoldásainkkal azon dolgozunk, hogy felépítsük az első intelligens ökoszisztémát az állatok és gazdáik számára, integrálva sokéves tapasztalatainkat és élenjáró adatmenedzsment rendszerünket. Mert a boldogabb kisállatoktól mi, emberek is boldogabbak vagyunk. Ebben hiszünk, ez a küldetésünk!

Üdvözlünk a Fressnapf karrier oldalon!

Itt kezdődik a közös jövőnk!

Nem ismerünk lehetetlent a termékfejlesztésben, ahogy a hozzánk jelentkezők sem torpannak meg az akadályoknál. Innen tudjuk, hogy Te is biztosan megtalálod azt a pozíciót, ami a lehető legjobb kezdet lesz számodra a Fressnapfnál!

Happier pets. Happier people

A Fressnapfnál abban hiszünk, hogy a boldog, kiegyensúlyozott és elégedett kollégák hoznak igazán jó döntéseket, ahogy kimagasló eredményeket is. Meggyőződésünk, hogy minél boldogabbak a kisállatok, annál boldogabbak a gazdáik is. Nemcsak mondjuk, de éljük is a küldetésünket – minden nap, bármely pozícióban. Közös bennünk az elhatározás, hogy mind hozzájárulhatunk a lelkesítő célhoz. “Minden tőlünk telhetőt megteszünk érte, hogy az állatok és emberek együttélése minél egyszerűbb, jobb és boldogabb legyen.”

Mi vagyunk a Fressnapferek

A Fressnapf 2002-ben érkezett Magyarországra és a szaküzletek száma azóta is gyarapszik mind hazánkban, mind a régióban. Mára több mint 50 áruház mellett a budapesti szolgáltatóközpontunk, a Fressnapf International Business Services számos leányvállalat napi működését támogatja IT és data, pénzügy és könyvelés, HR, illetve logisztikai funkciókkal.

Iroda kilátással

Központunk a Millennium Gardens irodaház (Budapest IX. kerület, Lechner Ödön Fasor 10.) legfelső emeletén már az irodából is pazar kilátást nyújt, de tetőteraszunk még ennél is többet kínál – tökéletes hely feltöltődni és élvezni a Dunára nyíló panorámát. A modern, okos és környezettudatos irodaépületben és közvetlen közelségében minden elérhető, amit csak kívánhatsz: változatos étkezési lehetőségek, edzőterem, a Nemzeti Színház és a Müpa kulturális programjai, mindez zöld parkrészekkel körbevéve.

Ökoszisztéma állatoknak és embereknek

Elköteleződtünk a kiskedvencek és gazdáik jólléte iránt, ezért a Fressnapf | Maxi Zoo számára a legfontosabb, hogy most és a jövőre nézve is megőrizzük piacvezető szerepünket a kisállatfelszerelések terén. A sikerhez szükségünk van elsőosztályú termékekre, egy kivételes választékra és innovatív szolgáltatásokra. De legfőképp hozzáértő és lelkes, állatbarát kollégákra, akik közösségünk erejét adják nemzetközi főhadiszállásunktól az országos központokon át egészen az üzletekig. Fressnapfereink mindig szemmel tartják, mit szeretnének vásárlóink és kedvenceik.

Fő motivációnk, hogy mindazt megadjuk a kisállatok gazdáinak, ami boldogabbá teheti közös életüket. Lépésről lépésre válunk kiskereskedőből gondviselővé, aki minden igényt a szívén visel. Készen állunk egy minél teljesebb, és gondtalan világot építeni az állatoknak és embereknek – ez a FN | MZ ökoszisztéma!

Alapítónk, Torsten

A Fressnapfot Torsten Toeller alapította 1990-ben és máig ő irányítja a csoportunk életét, mint alapító-vezérigazgató. Ötlete Erkelenzben, a legelső szaküzlet megnyitásával indult el a megvalósítása útján. Vállalkozása hamarosan nemzetközi kereskedelmi hálózattá fejlődött. Az üzletláncon és webshopon túl a Fressnapf újító szolgáltatásokat is kínál, amelyeket máig az alapító kreativitása és szenvedélye hajt, a menedzsment és az ügyvezetők, Dr. Johannes Steegmann és Christian Kümmel közreműködésével.

Happier pets. Happier people
Mi vagyunk a Fressnapferek
Iroda kilátással
Ökoszisztéma állatoknak és embereknek
Alapítónk, Torsten

Éljük a küldetésünket

Legfőbb mozgatórugónk az állatok szeretete, így a munkánk a legjobbat hozza ki belőlünk. Célunk, hogy könnyebbé, jobbá és boldogabbá tegyük a kisállatok és gazdáik mindennapjait. Persze a “könnyebb-jobb-boldogabb recept” a valóságban sokszor kihívások elé állít, de olyankor is találunk praktikus megoldást, bátran újítunk a termékfejlesztésben és innoválunk a szolgáltatások terén. Ráadásul vásárlóink is adnak a szavunkra, hiszen szakértő tanácsokat adunk és mindig ott vagyunk az állatbarátok számára, mint gondoskodó, hiteles és professzionális partner.

Merészek, akik mernek különbözni

Rendhagyó, kreatív, időnként meglepő – ebben rejlik a Fressnapf és a Fressnapferek egyedisége. Díjazzuk az önálló munkavégzést, ahogy a csapatjátékot is. Sőt, még egy-egy hibának is tudunk örülni, persze csak ha Te sem adsz esélyt annak, hogy letörje a motivációd és inkább merészen felvállalod, hogy tanulhass belőle.

Őszinték és nyitottak

Tudjuk, néha bátorság kell hozzá, hogy felvállald az igazad, de megéri, hiszen a nyílt párbeszéd mindig megkönnyíti a dolgunkat. Ezért választjuk az őszinteséget és közvetlenséget. Ahogy a csapatban, úgy beszállítóinkkal, üzleti partnereinkkel és vásárlóinkkal is.

Emberközpontúak és megbízhatóak

Hiszünk benne, hogy a Fressnapfnál a legfőbb megkülönböztető értéket maguk a kollégák jelentik. Imádjuk visszahallani, milyen baráti és gördülékeny velünk az együttműködés – akár a saját kollégáink között, az üzletfeleinkkel vagy épp vásárlóinkkal.

Szenvedélyesek és sikerre motiváltak

Felgyűrjük az ingujjat és bedobjuk minden szakmaiságunkat, így bármelyik területen is dolgozunk, a nap végére mindig úgy érezhetjük, ma is sokat tettünk le az asztalra. Készséges és kompetens – ez a mi stílusunk. Hiszen annyiszor megtapasztaltuk már, hogy a célhoz vezető út sokkal szórakoztatóbb, ha mind egy lapon vagyunk!

Nemzetközi léptékben mozgunk és változunk

Ahhoz, hogy exponenciálisan gyorsuló világunkban is sikeresek maradjunk, érdemes újra és újra megkérdőjelezni és újragondolni önmagunkat és mindazt, amit és ahogyan teszünk. Nem elégszünk meg azzal, hogy alkalmazkodunk a változásokhoz. Lokális szakmai tapasztalatainkra és nemzetközi perspektívánkra építve a Fressnapf Csoport egy határokon átívelő, új és jobb ökoszisztémát épít.

Éljük a küldetésünket
Merészek, akik mernek különbözni
Őszinték és nyitottak
Emberközpontúak és megbízhatóak
Szenvedélyesek és sikerre motiváltak
Nemzetközi léptékben mozgunk és változunk