Törj a csúcsra!

Nagy terveink vannak veled

Mutasd az álláslehetőségeket

Együtt a boldogabb kedvencekért és gazdikért

Több mint 58 Fressnapf üzletünkben mindent megteszünk azért, hogy könnyebbé, jobbá és boldogabbá tegyük a gazdik és kedvenceik életét: "Boldogabb kedvencek. Boldogabb emberek." A siker érdekében belőled is igazi kisállat-szakértőt faragunk. Fejlesztjük tanácsadói és értékesítési készségeidet, csapatunkban pedig tág teret adunk a ragyogó ötleteidnek is. Biztos jövőre és új lehetőségekre vágysz? Üdvözlünk a Fressnapf csapatban!

Állj pályára a Fressnapfnál!

Üzleteinkben kiemelt hangsúlyt helyezünk a barátságos és hozzáértő tanácsadásra. Könnyen építesz kapcsolatokat? Szívesen válaszolsz a vásárlóknak és oldod meg egyéni kéréseiket? Akkor már csak egy lépés van hátra: legyél a csapatunk tagja!

Picture 1
Picture 2
Picture 3

Néhány nyomos ok, amiért érdemes nálunk dolgoznod *

*Az egyedi juttatások üzletenként változhatnak.

Megkönnyítjük az emberek és a háziállatok életét. Ahogy ügyfeleink partnerként számíthatnak rád, te is számíthatsz ránk. Mit kínálunk számodra a Fressnapf csapat tagjaként?

Folyamatos képzési programok

A Fressnapfnál a legelső lépésektől kezdve professzionális támogatást nyújtunk: rendszeres és strukturált képzési programunknak köszönhetően rövid időn belül beilleszkedhetsz a csapatunkba. Képzési tervvel és rendszeres vezetői visszajelzésekkel segítjük, hogy új kollégáink a lehető leghamarabb tapasztalt munkatársakká váljanak.

Dolgozói kedvezmények

Munkatársaink a próbaidőszak lejárta után kedvezményesen vásárolhatnak termékeket a Fressnapf üzletekben.

Stabil és nemzetközi háttér

A Fressnapf több mint 30 éves múltra tekint vissza; átgondolt és egyértelmű ökoszisztéma-stratégiánknak köszönhetően pedig továbbra is sikeresen fejlődünk és növekedünk. Európában piacvezető vállalat vagyunk, és válságálló munkáltatóként mindig gondoskodunk az alkalmazottjainkról. Nálunk biztos lehetsz benne, hogy betartjuk a törvényi és munkaügyi követelményeket, és a fizetésedet időben kifizetjük.

Állatbarátok vagyunk

Az állatok szeretete alakítja a mindennapi munkánkat, így tanácsaiddal és szakértelmeddel te is segítesz ügyfeleinknek abban, hogy mindig a legjobbat nyújtsák kedvenceiknek.

Elismerjük a teljesítményt

Európai vezető pozíciónk megőrzéséért mindannyian azon dolgozunk, hogy a legjobbak legyünk és ügyfeleink még jobban szeressenek minket. Kultúránk fontos része, hogy a sikereinket céges rendezvényeken együtt ünnepeljük.

Minden kérdésedre van válasz

Gyakran Ismételt Kérdések