Courage, ambition, and great care

We do have more in common

Gyere, formáljuk együtt a holnapot!

Állatbarátok vagyunk, akik komolyan veszik a munkájukat. A gördülékeny folyamatok és progresszív megoldások éltetnek – ilyen bravúrokhoz keresünk kompetens és tenni akaró, állatszerető kollégákat. Magadra ismersz? Annyit máris elárulhatunk, a szupererőnk a kultúránkban van – a Fressnapfnál az emberek és a közösség az elsők!

Üzleti szolgáltatóközpontunkban teret adunk a kibontakozáshoz és szabadjára engedjük a merészen újító, időnként kockázatos, de végül mindig sikerre vezető kezdeményezéseket. A közös cél adott, és boutique méretünknek hála egyetlen kollégánk hozzájárulása sem maradhat észrevétlen. Emellett örömmel támogatjuk munkatársaink fejlődését, akár élesben, előremutató nemzetközi projektekhez csatlakozva.

Mit gondolsz, egyformán gondolkodunk és érzünk? Akkor légy társunk ezen az izgalmas úton!
 

Gyere közelebb, mi vagyunk a Fressnapf International Business Services!

A pozitív és együttműködő légkör olyan nekünk, mint a friss levegő, ez viszi sikerre minden egyes kollégánkat! Motivált, állatbarát és nemzetközi – pontosan ilyen közösséggel várunk téged és kiskedvencedet. Hisz nálunk ők is csapattagok!

Valami másra gondoltál? Nézd meg a további lehetőségeinket!

Még több ok, amiért érdemes csatlakoznod!

Még több ok, amiért érdemes csatlakoznod!

Túl az állatokon, figyelmünk és tetteink középpontjában mindig az ember áll. Munkaadóként a te oldaladon állunk. Törődéssel egyengetjük az utad, hogy otthonosan érezd magad a Fressnapf családban. Olyan környezetet szeretnénk kialakítani, ahol kibontakozhatsz és még tovább fejlődhetsz.

Érdekel a dolog? Lehet, hogy éppen téged keresünk!

Még több ok, amiért érdemes csatlakoznod!

Túl az állatokon, figyelmünk és tetteink középpontjában mindig az ember áll. Munkaadóként a te oldaladon állunk. Törődéssel egyengetjük az utad, hogy otthonosan érezd magad a Fressnapf családban. Olyan környezetet szeretnénk kialakítani, ahol kibontakozhatsz és még tovább fejlődhetsz.

Érdekel a dolog? Lehet, hogy éppen téged keresünk!

Vonzó juttatási csomag

Juttatási rendszerünk egyszerre támogatja a Fressnapferek és szeretett kedvenceik fizikai, anyagi és érzelmi jóllétét. Utazási támogatás, egészségbiztosítás, extra szabadnap, szülinapi ajándékkupon és cafeteria, mellé pedig kedvezmények exkluzív FN márkatermékekre. Jól hangzik?

Rugalmas munkavégzés

Gondoskodó munkaadóként a rugalmasság központi értékünk, legyen szó hibrid vagy remote munkavégzésről. Nincs annál fontosabb, mint a karriered és magánéleted minél harmonikusabb alakítása. Ezt segíti IT infrastruktúránk és a kollégák közötti zavartalan kommunikáció, bárhonnan csatlakoznak is be.

A leginkább állatbarát szolgáltatóközpont

Az állatok szeretete összeköt minket, a Fressnapf DNS-ébe van kódolva. Nem csak egy mondás, hogy hozd magaddal nyugodtan a kutyust! A teljes irodát úgy alakítottuk ki, hogy jól érezzék magukat a négylábúak. Külön konyhasarok és mosogató készült nekik és kutyaágyak is várják őket!

Családbarát munkahely

Ez számunkra többet jelent, mint néhány home office nap. A “parent office” megközelítés lényege a minél tökéletesebb szinergia a családi élet és karriercélok között. A FIBS-nél a legkisebbeket négylábúak üdvözlik, játszhatnak a gyermek irodában, vagy közel maradhatnak szüleikhez a családi terekben.

Stabilitás és befogadó kultúra

Független és erős hátterünknek köszönhető, hogy hosszú távú biztonságot kínálhatunk egy krízisálló ágazatban. Hiszünk abban, hogy a nyitott és együttműködő vállalati kultúra és egyenlő bánásmód nélkülözhetetlenek ahhoz, hogy a legjobbat hozzuk ki egymásból, a menedzsmenttől a gyakornokokig.

Izgalmas onboarding

A FIBS-nél melegszívű fogadtatásra számíthatsz, négylábú kedvenceink mellett kollégáink is azon lesznek, hogy az első naptól otthonosan érezd magad a közösségben. Welcome csomaggal várunk és egyik áruházunkban belekóstolhatsz, milyen a terepen dolgozni a küldetésünkön. Csak bennfenteseknek!

Nálunk az emberek (és állatok) az elsők!

A Fressnapfnál a legnagyobb kincsként tekintünk emberközpontú vállalati kultúránkra és értékeinkre. Családi vállalkozásként indultunk, ami a mai napig meghatározza közösségünket. Kedves, törődő, bensőséges és támogató attitűd – ezt gyakoroljuk minden nap. A FIBS-nél jól bánunk egymással, így nem csoda, hogy mindig felvillan egy mosoly, amikor csak elmegyünk egymás mellett a folyosón. Közben persze a teljesítményre is épp annyira odafigyelünk, mint egymásra. Sokszor magasra célzunk, de ilyenkor is osztozunk: mindig számíthatunk a gondoskodó és segítőkész kollégákra!

Iroda kilátással, tetőterasszal és extrákkal

Irodai tereinket úgy terveztük, hogy napközben is élvezhessük kutyáink társaságát. Ezek vagyunk mi – az állatok szeretete összeköt minket. Mégis tudjuk jól, hogy a közös szenvedély mellett mind különbözőek vagyunk, más és más élethelyzetekben. Így hát azt is különböző igények és preferenciák szerint alakítjuk, hogyan szeretnénk dolgozni. Amikor az irodát választjuk, számtalan lehetőség nyitva áll: választhatunk munkaállomást a nyitott irodai térben, beköltözhetünk egy projektszobába a csapattal, elvonulhatunk egy időre az egyik kisebb tárgyalóba, vagy akár gyermekeinkkel is tölthetjük a munkaórákat a családi szobában. Főhadiszállásunk kellően tágas és világos, de ami a legfontosabb: a 9. emeleten van! Ez a kiváltság együtt jár a saját tetőterasszal és az elképesztő, Dunára és Budapestre nyíló panorámával. El sem tudunk képzelni ennél szuperebb hátteret a közös összejövetelekhez!

Egy kérdés sem maradhat válasz nélkül!

GYIK

  

Mi a Fressnapf-nál elkötelezettek vagyunk a felelősségteljesség vállalati magatartás és az átláthatóság mellett. Itt érhető el a Whistleblower platformunk a visszaélések biztonságos bejelentéséhez.